Fudbal

Konte bijesan na Vidala i Pogbu!

KontteJuve
A
ntonio Konte je lišio igrače slobodnog dana, a kažu da je pošto je ispuštena pobjeda u Veroni situacija u svlačionici bila napeta.

Konte bijesan na Vidala i Pogbu!
Portal AnalitikaIzvor

Trenera je posebno iznerviralo što su neki igrači ponijeli kofere i planirali da odmah poslije meča odu na mini odmor do utorka popodne. Od toga nije bilo ništa, odmah za poneđeljak je zakazan trening u Vinovu.

"Konte smatra da su njegovi fudbaleri bili neprofesionalni, da su razmišljali o drugim stvarima u nastavku, a ne o igri. Čak vjeruje da bi Juventus izgubio utakmicu da je potrajala još par minuta", rekao je italijanskim novinarima neimenovani izvor iz kluba.

Trener Juventusa je posebno ljut na Vidala i Pogbu koji se u nastavku nijesu mogli prepoznati i koji su nekako skinuli nogu sa gasa. Uz to odbrana ponavlja iste greške, pa će se do vikenda raditi svaki dan na prekidima.

Neće biti iznenađenje, tvrde dobro upućeni izvori, ako Konte preseli na klupu u narednom kolu Francuza i Čileanca, šansu će sigurno dobiti Markisio, a u vezni red bi mogao da bude preseljen Asamoa.

Portal Analitika