Politika

SDP i Pozitivna krajem nedjelje potpisuju koalicioni sporazum

1002Ranko-darko
S
ocijaldemokratska partija i Pozitivna Crna Gora krajem ove sedmice potpisaće koalicioni sporazum o zajedničkom učešću na lokalnim izborima u Podgorici, javila je TV "Vijesti". Pored predstavnika SDP-a i Pozitivne na izbornoj listi naći će se i nestranačke ličnosti i jedna od njih vjerovatno će biti nosilac liste.

SDP i Pozitivna krajem nedjelje potpisuju koalicioni sporazum
Portal AnalitikaIzvor


Ako se ostvari očekivani rezultat na izborima u Podgorici, koji će biti održani najvjerovatnije krajem aprila, kolaicija SDP-a i Pozitivne mogla da bude uvertira za zajednički nastup na narednim parlamentarnim izborima, potvrđeno je ovoj televiziji.



Pored predstavnika SDP-a i Pozitivne na izbornoj listi naći će se i nestranačke ličnosti i jedna od njih vjerovatno će biti nosilac liste.



Prema nezvaničnim saznanjima dogovoreno je da se jednako podijele odbornička mjesta, odnosno na listi će se uz nestranačke ličnosti naizmjenično smjenjivati predstavnici ove dvije partije.



U toku su pregovori sa manjinskim partijama i prema nezvaničnim saznanjima cilj je da se ova koalicija maksimalno proširi kao nova politička ponuda Podgoričanima.

Portal Analitika