TV / Film

Glavni glumac “Nimfomanke”: Nisam više slavan!

glumac
A
merički glumac Šaja Lebef juče je napustio konferenciju za novinare, organizovanu povodom filma Larsa fon Trira "Nimfomanka" na berlinskom filmskom festivalu.

Glavni glumac “Nimfomanke”: Nisam više slavan!
Portal AnalitikaIzvor

Lebef je napustio salu nakon deset minuta citirajući fudbalera Erika Kantonu "Kada morski galebovi prate ribarski brod, oni to čine zato što misle da će s njega baciti sardine u more."

Uzrok Šajinog napuštanja konferencije je pitanje o eksplicitnim scenama seksa u filmu.

Njegov citat je preuzet iz Kantoninog objašnjenja incidenta kada je 1995. godine šutnuo navijača u masi, dok je igrao za Mančester Junajted.

Iste riječi glumac je na svom Tviter nalogu već nekoliko puta pisao, uz opaske da ne uživa u slavi koju mu je njegov posao donio.

U "Nimfomanki" Lebef glumi zajedno sa Umom Turman, a film je zbog eksplicitnih seksualnih scena već privukao mnogo medijske pažnje.

Na prethodno održanoj konferenciji za štampu, njegove kolege Kristijan Slejter i Uma Turman jedva su uspeli da se odbrane od novinara, a na pitanje o seksualnim scenama, Šaja je počeo da priča o galebovima i sardinama.

Lebef je najpoznatiji po ulogama u filmovima “Indiana Džons” i “Kraljevstvo kristalne lobanje”, “Oko sokolovo”, “Čarlijevi anđeli 2” i “Transformersi”.

Kasnije se, na crvenom tepihu, pojavio sa papirnom kesom na glavi. Na kesi je bilo ispisano: "Više nisam slavan".

 

(b92)

Portal Analitika