Ostalo

Vujanović-Nesterenko: Dobar tretman crnogorskih olimpijaca u Sočiju

1002zastavaok
P
redsjednik Crne Gore Filip Vujanović, danas je nakon povratka iz Sočija, gdje je prisustvovao otvaranju XXII Zimskih Olimpijskih Igara, primio ambasadora Ruske Federacije Andreja Nesterenka, na njegovu inicijativu, saopšteno je iz kabineta Vujanovića.

Vujanović-Nesterenko: Dobar tretman crnogorskih olimpijaca u Sočiju
Portal AnalitikaIzvor

Predsjednik Vujanović je iskazao visoko poštovanje za izgradnju impresivne infrastrukture u veoma kratkom roku a koja nesumnjivo obezbjeđuje visok kvalitet održavanja Zimskih Olimpijskih Igara. Istakao je da je vidljivo da su izvršene uspješne pripreme uz maksimalnu organizaciju održavanja same Olimpijade.

Nivo bezbjednosnih mjera pokazuje da je Ruska Federacija bila posebno posvećena da se svim učesnicima osigura maksimalna bezbjednost što je u duhu politike Ruske Federacije da se onemogući bilo kakav incident koji bi ugrozio bilo čiju bezbjednost.

Predsjednik je iskazao poštovanje za veoma dobar tretman Olimpijskog tima Crne Gore u Sočiju.

Ambasador je iskazao zadovoljstvo zbog ovakvih ocjena Predsjednika prenoseći stav Ruske Federacije o njihovoj punoj državnoj posvećenosti sportskom uspjehu ali i visokom bezbjednosnom nivou ZOI u Sočiju, kaže se na kraju saopštenja.

 

Portal Analitika