Društvo

Jedinica za patronažu DZP u Golubovcima dobitnik godišnjeg priznanja

okdmz
J
edinica za patronažu u zdravstvenom objektu Doma zdravlja Podgorica u Golubovcima dobitnik je ovogodišnjeg nagrade - 08.februar koja se tradicionalno dodjeljuje povodom Dana Gradske opštine Golubovci.

Jedinica za patronažu DZP u Golubovcima dobitnik godišnjeg priznanja
Portal AnalitikaIzvor

U obrazloženju Komisije za dodjelu nagrade, između ostalog, navodi se da od kada je počela sa radom, patronažna služba jedinice Doma zdravlja Podgorica, u Zeti, dobija samo pohvale od građana sa ovog područja.

- Slavko Vučinić, Svetozarka- Ceca Maraš, Stojanka Klikovac, Dragica Kaluđerović, Radmila Radinović i Rajka Raičević, dio su tima koji po nalozima ljekara ovog zdravstvenog objekta, svoj posao obavlja uz veliku požrtvovanost, predanost i posvećenost svim pacijentima podjednako, danju i noću, kako u dobrim, tako i u lošim vremenskim uslovima. Karakteriše ih i visoka profesionalnost, etičnost i efikasnost u radu. Za svoj predan rad i trud dobijaju priznanje, a mi im želimo da budu sve bolji i istrajnijii.

U ime nagrađenih ali svih zaposlelih u Domu zdravlja, na svečanoj sjednici Skupštine Gradske opštine Golubovci, nagradu je primio direktor dr Nebojša Kavarić, koji je zahvaljujući se u ime nagrađenih istakao da je briga o zdravlju građana osnovni zadatak zaposlenih u Domu zdravlja Podgorica.

- Decenijama težimo da budemo na dispoziciji našim sugrađanima u svakom momentu i na svakom mjestu i obezbijedimo kvalitetnu i efikasnu zdravstvenu uslugu podjednako i pacijentu u nekom od zdravstvenih objekata Doma zdravlja Podgorica i onom koji živi u najudaljenijim krajevima Glavnog grada. Da su naši napori prepoznati i da ih građani cijene, potvrđuje i ovo prestižno i za nas veoma značajno priznanje. U ime, prije svega zaposlenih u Zdravstvenom objektu Golubovci, ali i svih koji rade u Domu zdravlja Podgorica, najtoplije se zahvaljujem na ukazanom povjerenju i nagradi, koja će nam svima biti podsticaj da još bolje i predanije obavljamo naš posao na dobrobit stanovnika Golubovaca i Podgorice- kazao je dr Kavarić.

Godišnja priznanja, uz Dom zdravlja Podgorica uručena su i Ljubici Đuretić, za doprinos razvoju obrazovanja na ovom području i mladoj rukometašici Andrei Klikovac za sportske rezultate kojima je proslavila i promovisala svoj kraj.

 

 

Portal Analitika