Politika

DPS Berane: „Zdravo“, nezdrava koalicija DF-a i SNP-a

berane
Nezdrava koalicija koju su oformili Demokratski front i Socijalistička narodna partija juče je  počela kampanju za novi politički poraz. Nije prvi put da naši oponenti sebi daju imena koja im ne priliče, ali naziv njihove koalicije u Beranama predstavlja vrhunac pretencioznosti. Davanjem imena 'zdravo' političkom savezu koji vrijeđa, ponižava, ruši i protivi se interesima Crne Gore napravili su, čak i za njih, neponovljiv nonsens“, navodi se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika iz Opštinskog odbora DPS-a Berane.

DPS Berane: „Zdravo“, nezdrava koalicija DF-a i SNP-a
Portal AnalitikaIzvor

U saopštenju se dalje kaže da je iz ovog naziva izbrisan su Miodrag Lekić, „jer su se 'razboljeli' nakon rezultata na Cetinju i u Mojkovcu, kada je u nazivu izbornih listi bilo mjesta za njihovog formalnog lidera“.

O imenu predsjednika SNP-a na izbornoj listi u Beranama nije bilo ni govora. Zapravo, Glavni odbor njegove stranke nije ni zasjedao ovim povodom, a po statutu je morao, osim ako to nijesu radili u ilegali. Do prije nekoliko dana SNP i DF su se čašćavali epitetima: sramnim, potkupljivim, neistinitim, štetnim i podmuklim. Možda bi im trebalo odati priznanje kako su 'ozdravili' za svega nekoliko dana. Ipak je riječ o nezdravoj koaliciji, koja može biti samo, kako sami sebe nazvaše, štetna za multinacionalno i multivjersko Berane. Sve što narušava harmoniju i suživot Crnogoraca, Srba, Bošnjaka i Muslimana u Beranama je nezdravo i neće dobiti podršku građana na izborima“, navodi se u saopštenju.

 

Portal Analitika