Fudbal

Vidić: Definitivno odlazim iz Mančestera!

Vidicc
K
apiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić potvrdio je da napušta Mančester Junajted na kraju sezone. U Vidićevom saopštenju, koje prenosi zvanični sajt kluba, srpski fudbaler kaže da je odlučio da promijeni klub predstojećeg ljeta.

Vidić: Definitivno odlazim iz Mančestera!
Portal AnalitikaIzvor

Kao razlog za odlazak iz kluba u kojem je za osam i po godina osvojio 5 engleskih i jednu evropsku titulu i stigao do statusa kapitena, Vidić navodi želju za novim izazovima.

„Ovo je posljednja godina mog ugovora, a iza sebe imam osam divnih godina u klubu. Vrijeme provedeno u Mančester Junajtedu zauvijek će biti zapisano kao vrhunac moje karijere“, navodi se u saopštenju.

„Nijesam mogao ni da sanjam da ću osvojiti 15 trofeja, a posebno će mi u sjećanju ostati nezaboravna noć u Moskvi, koja će u mom i srcu navijača živjeti zauvjek. Ipak, odlučio sam da na kraju sezone odem. Želim novi izazov u karijeri i pokušaću da što više izvučem iz sebe u godinama koje dolaze. U preostalom vremenu do kraja sezone fokusiraću se na to da dam sve od sebe za Mančester Junajted“.

Nemanja Vidić napunio je u oktobru 32 godine. Tokom prethodnih sezona zainteresovanost za njega pokazale su manje-više sve vodeće ekipe u Evropi, a ponude su stizale i sa drugih kontinenata.

Portal Analitika