Rukomet

Radović objavio spisak za Mediteransko prvenstvo

RSCGlogo
K
oordinator za mlađe muške rukometne selekcije Milan Radović, objavio je spisak kadeta za Mediteransko prvenstvo u Peskari.

Radović objavio spisak za Mediteransko prvenstvo
Portal AnalitikaIzvor

Šampionat za igrače rođene 1996. godine i mlađe, na programu je od 9. do 16. februara. Radović je pozvao 18 rukometaša, od kojih su dvojica na rezervnom spisku.

Pozvani su - Danilo Mihaljević (Cepelin), Jakov Marković (Cepelin), Nikola Beloica (Lovćen), Stefan Jauković (Sutjeska), Luka Radović (Sutjeska), Nemanja Barac (Mojkovac), Mile Ćuzović (Rudar), Vuko Goranović (Sutjeska), Marko Zeković (Budvanska rivijera), Mijat Peruničić (Goražde),

Filip Krivokapić (Lovćen).

Na spiksu su i Božidar Simić (Mornar 7), Miodrag Stanojević (Lovćen), Filip Vujović (Sutjeska), Miloš Ojdanić (Lovćen) i Luka Vujović (Lovćen). Kao rezerve pozvani su Luka Lakićević (Lovćen) i Nemanja Tomović (Mojkovac).

Reprezentacija će se okupiti 8. februara u prostorijama Saveza, a odakle će krenuti za Peskaru. U stručnom štabu reprezentacije, pored Milana Radovića, biće još Miodrag Ašanin. Na Mediteranskom šampionatu, osim Crne gore i domaćina Italije, igraće još selekcije Francuske, Kipra, Egipta, Libije, Tunisa i Turske. (Mina)

Portal Analitika