Društvo

Uhapšen Nikšićanin zbog sumnje da je preprodavao skank

hapsenje
S
lužbenici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije, Centra bezbjednosti Herceg Novi i Grupe za suzbijanje droge Herceg Novi, Kotor i Tivat su kod M.Z. (23) iz Nikšića pronašli oko 330 grama skanka, za koji se sumnja da je bio namijenjen stavljanju u promet ka jednom licu, i procesuirali ga zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije.

Uhapšen Nikšićanin zbog sumnje da je preprodavao skank
Portal AnalitikaIzvor

Naime, službenici Stanice policije CB Herceg Novi su preksinoć, 04. februara 2014. godine oko 23,15 časova, u ulici Braće Grakalić u Herceg Novom kontrolisali vozilo kojim je upravljao M.Z.

Policijski službenici su prilikom kontrole pronašli i oduzeli kesu sa tri pakovanja koja su sadržala biljnu materiju zelene boje, za koju se sumnja da se radi o opojnoj drogi marihuana tipa skank, ukupne težine oko 330 grama.

Lice i droga su predati službenicima Grupe za suzbijanje droge Herceg Novi, Kotor i Tivat.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je M.Z. posjedovao skank radi dalje prodaje. On je, naime, kako se sumnja, imao namjeru da ovu drogu proda jednom licu za iznos od 400 eura, u čemu su ga policijski službenici spriječili.

Osumnjičeni M.Z. je juče, uz krivičnu prijavu, predat Višem državnom tužiocu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.

Skank je upućen Forenzičkom centru radi vještačenja.

 

 

Portal Analitika