Društvo

U martu manifestacija "Čokolada i vino"

0602cokolada
S
ve ljubitelje čokolade, čokoladnih proizvoda i vina obradovaće vijest da će u toku prvog vikenda u martu, u šoping molu Delta City Podgorica, biti organizovana manifestacija pod nazivom Čokolada i Vino pod sloganom „Za ljubitelje najsenzualnijih ukusa”, navodi se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

U martu manifestacija "Čokolada i vino"
Portal AnalitikaIzvor

Organizator manifestacije je marketing agencija Incognito, a učesnici su proizvođači i distributeri vina i proizvoda na bazi čokolade.

U saopštenju se navodi da će u toku dva dana, koliko će manifestacija trajati, posjetioci osim degustacije čokoladnih delicija, imati priliku da uživaju i u zanimljivim pratećim sadržajima. Glavna zvijezda manifestacije biće čokolada, ali će posjetioci moći da se upoznaju i sa umjetnošću uparivanja čokolade i vina i u toku degustacija pronađu svoj idealni spoj ova dva ukusa.

„Prvi put organizujemo ovu manifestaciju i svakako nam je želja da zaživi i ostane zapamćena po lijepoj i raznovrsnoj ponudi i zanimljivim sadržajima. Na događaju će, osim proizvođača i distributera čokolade i vina, prisustvovati i nutricionisti i somelijeri koji će, svako iz svog ugla, predočiti posjetiocima prednosti konzumiranja čokolade i vina, ali i upoznati ih sa osnovnim pravilima uparivanja ova dva proizvoda”, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Incognito.

Poseban segment programa manifestacije biće posvećen sajber kuvaricama, damama koje svoju ljubav prema kulinarstvu prezentuju javnosti putem sajtova i blogova i koje su tako stekle veliku popularnost, ali i razvile sopstveni biznis.

„Veliko nam je zadovoljstvo  da najavimo da će specijalna gošća manifestacije biti Minja Bogdanovski, sajber kuvarica i blogerka koja slovi za jednu od najpoznatijih u regionu. Njen sajt Minjina Kuhinjica je višestruko nagrađivan, a istoimena stranica na fejsbuku ima preko 240.000 fanova. Ovo je njeno prvo zvanično gostovanje našoj zemlji i vjerujemo da će njene brojne fanove obradovati vijest da će imati priliku da porazgovaraju sa njom u okviru tematskog panela koji će biti organizovan u toku prvog dana manifestacije”, dodala je Danijela.

Manifestacija Čokolada i Vino trajaće od subote 1. marta do nedjelje 2. marta, u terminu od 10 do 22 časa. Svečano otvaranje zakazano je za subotu u 11 časova, a program će biti svečano zatvoren u nedjelju u 20 časova i 30 minuta.

Portal Analitika