Fudbal

Jovetić: Mogao sam i u Real, ali...

JoveticSiti6
I
ako se nije naigrao u Mančester Sitiju, Stevan Jovetić ne sumnja da je donio pravu odluku kada je na početku sezone napuštio Fiorentinu.

Jovetić: Mogao sam i u Real, ali...
Portal AnalitikaIzvor

Crnogorski reprezentativac je odigrao samo pet premijerligaških mečeva i postigao jedan gol za "građane", ali je uvjeren da dolaze bolji dani.

''Nikada nijesam zažalio zbog toga što sam izabrao da dođem u Siti. Prvih četiri-pet mjeseci su mi bili teški jer nijesam igrao, Uz to sam bio i povrijeđen, ali je to sve sada iza mene. Znao sam da imam kvalitet i da mogu da igram u ovako kvalitetnoj ekipi, ali da prije toga moram da dokažem da zaslužujem mjesto u timu'', kaže Jovetić i objšanjava ko je imao presudnu ulogu u odluci da dođe u Englesku.

''Prije dolaska sam mnogo razgovarao sa Matijom Nastasićem i on me je ubijedio da prihvatim ponudu. Mogao sam da dođem i ranije, ali bilo mi je dobro u Fiorentini. Postojala je i mogućnost da odem u madridski Real, ali sam se odlučio za Siti jer je ovo veliki i sve ambiciozniji projekat'', izjavio je Jovetić. (sportskacentrala)

Portal Analitika