Region

Kanada: Policija pronašla Legijinu ćerku

0402nikolija
J
uče oko 19 časova po kanadskom vremenu (4 sata poslije ponoći po centralnoevropskom), pronađena je Nikolija Luković, ćerka Milorada Ulemeka i Maje Luković, koja je prijavljena kao nestala, potvrđeno je za Blic u kanadskoj policiji.

Kanada: Policija pronašla Legijinu ćerku
Portal AnalitikaIzvor

Ona je pronađena kod drugarice kod koje je otišla da spava, ali nakon toga nije više htjela da se javi porodici. Policija je pronašla na osnovu listinga poziva, pošto se posljednji put razgovarala sa tom drugaricom, a zatim isključila telefon. Beogradski list dodaje da je policiji dugo trebalo da je nađe zato što su morali da traže odobrenje od suda za listing poziva i sadržaj tekstualnih poruka.

Nikolija je najstarije dijete Ulemeka, rođena je 1998. godine i trenutno pohađa deseti razred škole u Torontu. Kada su se Ulemek i Maja Luković rastavili, Nikolija je ostala sa majkom. Kako je Maja pričala medijima, Nikoliji nije mnogo govorila o njenom ocu, jer je bila zabrinuta za djetetovu bezbjednost.

Beogradski mediji su javljali da su Maja i Nikolija Luković prije dvije godine posjetile Ulemeka u zatvoru, i tada je ćerka prvi put vidjela oca.

Portal Analitika