Svijet

Kameron: Pabovi u Engleskoj radiće prekovremeno tokom Svjetskog prvenstva

kameron
B
ritanski premijer Dejvid Kameron založio se da pabovi u Engleskoj mogu da rade prekovremeno tokom Svjetskog fudbalskog prvenstva u Brazilu kada bude igrala reprezentacija Engleske, prenio je danas list Gardijan.

Kameron: Pabovi u Engleskoj radiće prekovremeno tokom Svjetskog prvenstva
Portal AnalitikaIzvor

Jedan od tri meča Engleske u prvoj fazi, počeće kasno po evropskom vremenu zbog razlike u vremenskim zona, pa je predloženo da pabovi mogu raditi do jedan sat iza ponoći pošto utakmica Engleska-Italija počinje u 23 časa.

Za to se založio premijer Dejvid Kameron budući da je državni sekretar u ministarstvu unutrašnjih poslova Norman Bejker odbio zahtjev gostioničara da im se izdaju dozvole za rad i posle 23 časa.

Kameron je od Bejkera zatražio da se konstultuje sa svim stranama u vezi s ovim pitanjem - udruženjem vlasnika pabova, predstavnicima lokalnih zajednica i policijom, prenosi Gardijan na sajtu.

Druge dvije utakmice u grupnoj fazi takmičenja Engleska će igrati ranije, ali ako reprezentacija prođe dalje, pabovi bi opet mogli duže da rade kako bi omogućili prenos za svoje posjetioce.

Portal Analitika