Politika

ŠČEKIĆ: Lekić nije mislio na Berane kada je govorio o samostalnom nastupu DF-a

0612okdadopr
P
redsjednik Opštinskog odbora i poslanik Socijalističke narodne partije Dragoslav Šćekić kazao je u izjavi za Portal Analitika da lider Demokratskog fronta Miodrag Leklić nije mislio na Berane kada je kazao da će DF na predstojeće lokalne izbore izaći samostalno.

ŠČEKIĆ: Lekić nije mislio na Berane kada je govorio o samostalnom nastupu DF-a
Portal AnalitikaIzvor

- Pretpostavljam da je gospodin Lekić mislio na predstojeće loklane izbore u 11 crnogorskih gradova ali ne i na lokalne izbore u Beranama. Koalicija SNP-DF u Beranama je već gotova priča, rekao je Šćekić ne isključujući mogućnost da se tom savezu pridruži još neka manja stranka.

Šćekić je najavio da će narednih par dana biti predata njihova izborna lista za lokalne izbore. Upitan da li očekuje da Glavni odbor SNP-a potvrdi tu koaliciju Šćekić je odgovorio potvrdno.

- Sve će biti završeno u narednih par dana prije predaje liste, zaključio je Šćekić.

Po dogovoru koji su u Beranama postigli lokalni odbori SNP-a i DF-a predsjednik OO SNP-a Dragoslav Šćekić biće nosilac zajedničke liste i samim tim kandidat za gradonačelnika. Sporazum predviđa da Demokratskom frontu, u slučaju pobjede, pripadne mjesto predsjednika lokalne Skupštine i osam mandata, dok bi SNP bio zastupljen sa 10 mandata.

 

 

Portal Analitika