Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • Nikolić odgovorio SNP-u: Imam pravo na mišljenje, rukovodim se interesom srpskog naroda, ma gdje on živio

Nikolić odgovorio SNP-u: Imam pravo na mišljenje, rukovodim se interesom srpskog naroda, ma gdje on živio

Tomislav-Nikolic_1
P
redsjednik Srbije Tomislav Nikolić nikom iz Crne Gore nije želio da sugeriše kako da postupa u svom političkom djelovanju, kao što su pojedinci namjerno ili slučajno pogrešno protumačili, niti je ikada pokušavao da se miješa u unutrašnja politička pitanja bilo koje države, saopšteno je iz Službe za saradnju sa medijima predsjednika Srbije.

Nikolić odgovorio SNP-u: Imam pravo na mišljenje, rukovodim se interesom srpskog naroda, ma gdje on živio
Portal AnalitikaIzvor

Nikolić je reagovao na stav SNP-a koja je njegove stavove u intervju RTS-a u kojima se ponovo založio da Srbi trebaju da budu dio vlasti u Crnoj Gori i da Srba ima u SNP-u ocijenila kao nepotreban politički interes i da njegovi stavovi korespondiraju sa stavovima Mila Đukanovića.

- Povodom stave SNP-a Služba za saradnju sa medijima saopštava da se predsjednik Srbije Tomislav Nikolić u svom radu rukovodio interesima srpskog naroda, ma gdje on živio. Međutim pravo je predsjednika Srbije, kao i svakog drugog građanina u bilo kojoj civilizovanoj zemlji da u intervju Javnom servisu smije da iznese svoje mišljenje. Iskreno se nadam da takvu viziju dijele i naši prijatelji iz SNP-a, navodi se u saopštenju koje su prenijeli podgorički štampani mediji.

 

 

Portal Analitika