Politika

Vido Drašković predsjednik OO LP Kotor

Liberalna-partija-Crne-Gore1
U
Kotoru je sinoć održana IV redovna Konvencija opštinskog odbora Liberalne partije Crne Gore Kotor, na kojoj je izabran Opštinski odbor za mandatni period 2014 - 2016. Za predsjednika Opštinskog odbora izabran je Vido Drašković, saopšteno je iz te partije.

Vido Drašković predsjednik OO LP Kotor
Portal AnalitikaIzvor

U narednom mandatu aktivnost opštinskog odbora će biti usmjerena na afirmaciji i realizaciji programa partije usvojenog na partijskoj konvenciji 14.09.2013.

Na lokalnom nivou zalagaćemo se za donošenje urbanističkih planova koji će predstavljati ravnotežu između progresa, razvoja i socijalnog aspekta sa jedne strane i kvaliteta životne sredine s druge strane. Sklad prirode i graditeljstva. Bogato kulturno nasleđe, istinsku riznicu ostvarenog jedinstva, istorije, umjetnosti i graditeljstva, potencijalni pokretač razvoja, valorizovati. Zalagaćemo se da odluke o načinu organizovanja života donose oni kojih se to direktno tiče. Sve to u interesu stvaranja kvalitetnih uslova življenja i vraćanju Kotoru status koji mu pripada, navodi se u saopštenju.

Četvrtoj redovnoj izbornoj konvenciji je i prisustvovao predsjednik Liberalne partije Crne Gore – Andrija Popović.

 

 

Portal Analitika