Ostalo

Federer stigao u Novi Sad

FedererBrizbejn
R
odžer Federer iznenadio je sve i stigao sa Stanislasom Vavrinkom u Srbiju i igraće meč 1. kola Svjetske grupe Dejvis kupa.

Federer stigao u Novi Sad
Portal AnalitikaIzvor

Federer je na aerodrom Nikola Tesla stigao sa Stanislasom Vavrinkom i odatle se uputio ka Novom Sadu. Kako B92 saznaje, Švajcarci su iznajmili poseban hotel u blizini Novog Sada. Na aerodromu ih je dočekao ambasador Švajcarske, a odmah sa piste Vavrinka i Federer su se uputili ka Novom Sadu.

Koliko je Federer šokirao sve u Srbiji svojim dolaskom govori i anegdota sa aerodroma. Naime, predstavnik Teniskog saveza Srbije je prišao na aerodromu gospodinu u plavoj perjanoj jakni rekavši mu da podsjeća na Rodžera Federera, a nakon toga je dotični gospodin skinuo kapu i odgovorio: „Pa ja i jesam Rodžer Federer.“

Duel 1. kola Svjetske grupe između Srbije i Švajcarske igra se predstojećeg vikenda u Novom Sadu. Za Srbiju neće nastupiti Novak Đoković, Janko Tipsarević i suspendovani Viktor Troicki, a trebalo bi da igraju Dušan Lajović, Filip Krajinović, Ilija Bozoljac i Nenad Zimonjić.

Portal Analitika