TV / Film

Branko Kockica: Nikad više ne bih radio emisiju "Kocka, kocka, kockica"

2901brankokockica
G
lumac Branislav Milićević, kojeg starije generacije pamte kao Branka Kockicu, razgovarao je s novinarima lista Informer i progovorio o današnjim dječjim emisijama, ali i tome bi li se vratio emisiji koja ga je proslavila.

Branko Kockica: Nikad više ne bih radio emisiju "Kocka, kocka, kockica"
Portal AnalitikaIzvor

"Nikada više ne bih radio tu emisiju. To je naporno, a ja sam star", rekao je Miličević odgovarajući na pitanje bi li se ikad vratio snimanju "Kocke, kocke, kockice" i dodao da emisiju ne bi radio i zbog toga što smatra da je takav pokušaj uzaludan.

"Mislim da djeca ništa ne gube zbog činjenice da televizije više ne emitiraju emisije poput onih koje sam ja stvarao. Ovi što su kao mali gledali 'Kockicu' sada su veliki, a među njima ima mnogo đubradi", zaključuje Milićević.

Na pitanje zašto danas nema tako kvalitetnih dječjih emisija, rekao je: "To treba da  pitate direktore televizija. Mnogi su u zabludi da glumci biraju svoje poslove - nas biraju redatelji i producenti".

Podsjetimo, glumac je emisiju "Kocka, kocka, kockica" snimao od 1978. do 1992. godine. Bio je omiljen (i dalje je) među svim generacijama, a njegovog pozdrava "tatatatira" i dalje se mnogi rado sjećaju.





Izvor: index.hr

 

Portal Analitika