Svijet

Dizajnerka se ubila skokom sa 15. sprata klinike nakon zatezanja lica

zatezanje
B
ritanka Sandra d’Oriol, pripadnica džet-seta, skočila je sa 15. sprata klinike na Beverli Hilsu samo nekoliko sati poslije estetskog zahvata.

Dizajnerka se ubila skokom sa 15. sprata klinike nakon zatezanja lica
Portal AnalitikaIzvor

D’Orilova (53), koja je radila kao dizajner nakita za “Ospri”, juvelirnicu britanske kraljevske porodice, pronađena je naga pored solitera na Beverli Hilsu. Ona se podvrgnuta zatezanju lica neposredno prije tragedije.

 

zatezanje1
Istraga sada pokušava da ustanovi da li se na taj očajnički korak odlučila zbog loše reakcije na anestetik. Ona se, naime, poslije zahvata probudila iz anestezije “uznemirena i agresivna”. Zbacila je sa sebe svu odjeću i popela se na krov zgrade.

- Sjela je na ivicu, klatarajući nogama iznad ambisa. Zatim je ustala, hodajući po ivici kao po zategnutom konopcu. Policija je tri sata pokušavala da je odvrati od namjere da skoči - rekao je očevidac tragedije.

Policija je smatrala da se radi o samoubistvu i nije otkrivala identitet žrtve.

Međutim, Avi Raj, njen bivši kolega “Čajld velfer skim”, kompanije iz Hongkonga čiji je direktor bila D’Oliolijeva, potvrdio je juče da je riječ o poznatoj dizajnerki, majci dvoje djece.

D’Oriolova je rođena u Indiji i stalno je putovala na relaciji Singapur-Ibica. Svake godine pravila je po jedan komad unikatnog nakita, koji je izlagan u Londonu, Parizu, Njujorku i Milanu. Sav profit poklanjala je dobrotvornim organizacijama za zaštitu žena i djece.

Udata je za Francuza Jana d’Oriola, bivšeg direktora “L’Oreala”, koji ima kozmetičku firmu u Hongkongu.

Policija ne želi da komentariše uzrok smrti Britanke. Poznato je da je bila pacijentkinja čuvenog estetskog hirurga dr Brajana Novaka, omiljenog među glumcima sa holivudske A liste.

 

Portal Analitika