Muzika

SeaRock festival u julu u Kotoru

2801searock
N
akon uspješnih izdanja prethodne tri godine, SeaRock festival biće održan i ovog ljeta u Kotoru, a organizatori su već zakazali temin festivala za 25. i 26 jul. Kako je Portalu Analitika kazao direktor Festivala Ivan Gvido Krivokapić, na Ljetnjoj pozornici u Kotoru ovog ljeta nastupiće Lovely Quinces, kantautorka iz Hrvatske, Stray Dogg iz Beograda, kao i crnogorski bend Solid Ground, koji je nedavno objavio album Open Silence.

SeaRock festival u julu u Kotoru
Portal AnalitikaIzvor

Krivokapić kaže da su intenzivne pripreme za Festival u toku i da će uskoro biti poznata i imena ostalih učesnika, inostranih i regionalnih.

2801ivankrivokapicSeaRock je alternativni muzički festival, koji se u potpunosti organizuje volonterski, a ulaz će i ove godine biti slobodan, kaže Krivokapić za Portal Analitika.

On ističe da je Festival prepoznat u regionu i da i ovog ljeta publika može očekivati dobru muziku, kao i dobru produkciju.

Generalni sponzori Festivala su Ministarstvo održivog razvoja i turizma, Turistička organizacija Kotor i Carlsberg, a pokrovitelj je Opština Kotor.

Suorganizatori festivala su Kulturni centar "Nikola Đurković", NVO Kompas i NVO Centar za komunikaciju.

Medijski sponzori festivala su TV Boka MTV Srbija i Radio Bruškin.

Svakodnevne aktivnosti o Festivalu svi zainteresovani mogu pratiti na web sajtu searock.me. kao i na facebook i twitter stranicama Festivala.

 

Portal Analitika