Politika

NIŠAVIĆ: SNP da nastupi samostalno u Bijelom Polju

radoslavnnova2801
P
oslanik Socijalističke narodne partije i šef OO Bijelo Polje Radoslav Nišavić kazao je u izjavi za Portal Analitika da je njegovo mišnjelje kao i stav većine članova OO SNP u Bijelom Polju da ta stranka na predstojećim lokalnim izborima treba da nastupi samostalno.

NIŠAVIĆ: SNP da nastupi samostalno u Bijelom Polju
Portal AnalitikaIzvor

- Moj lični stav, kao predsjednika OO SNP-a, je da trebamo nastupiti samostalno na predstojećim izborima u Bijelom Polju. Ovo mišljenje dijeli većina članova Opštinskog odbora. Samostalni nastup podržavam jer su dosadašnja iskustva pokazala da su  koalicije sa jednom ili više partija donosile lošiji rezultat od onog koji smo očekivalil. Uvjek je dakle izostajao taj sinergetski efekat. Drugi razlog je što mi se čini da se mnogo bolje radi kad one partije koje mogu da uđu u parlament idu samostalno jer nema rasipanja glasova – rekao je Nišavić za Portal Analitika.

On je istakao da će konačnu odluku o nastupu donijeti opštinski odbor.

Nišavić je napomenuo da je „iskustvo u Mojkovcu bilo dovoljno da pokaže budući način iuzlaska na lokalne izbore“.

- Ne vidim da u onim sredinama u kojima opozicija može da pobjedi vlast, ne izađemo pojedinačno, pa možemo formirati postizborne kolaicije svakako. Da se izmjerimo i da vidimo koliko ko ima glasova – kazao je Nišavić.

Socijalistička narodna partija u Bijelom Polju na posljednjim izborima osvojila je četiri mandata.

Portal Analitika