Rukomet

Kastratović: Crna Gora ima šanse u baražu

KastroRUkomet
B
jelorusija je kompaktna i kvalietna reprezentacija, ali i crnogorski rukometaši imaju svoje šanse u baražu za plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru, kazao je selektor Zoran Kastratović.

Kastratović: Crna Gora ima šanse u baražu
Portal AnalitikaIzvor

Žrijebom u Herningu određeno je da muška rukometna reprezentacija Crne Gore u baražu za SP u Kataru igra protiv Bjelorusije. Kastratović je kazao da je imao prilike da se upozna sa kvalitetima rivala, navodeći da je Crna Gora pokazala da zna da igra baraž mečeve.

"Radi se o čvrstoj i kompaktmnoj ekipi, u kojoj lider Sergej Rutenka ima veliki značaj za igru u pozicionom napadu. I drugi igrači igraju na vrhunskom nivou, što su i pokazali u Danskoj, naročito protiv Poljske", rekao je kastratović agenciji MINA.

On smatra da Crna Gora ima svoje šanse, pogotovo u prvom meču pred svojim navijačima.

"Nadam se da ćemo svi zajedno uraditi sve da po treći put uzastopno igramo na jednom velikom takmičenju. Nadam se da će jun donijeti novu šansu, da u dva meča pobijedimo reprezentaciju koja je ostavila dobar utisak u Danskoj. Potrudićemo se da još spremniji i uigraniji dočekamo te mečeve", rekao je Kastratović.

On vjeruje da će, za razliku od Evropskog prvenstva, njegovi izabranici biti zdravi za mečeve sa Bjelorusijom.

Portal Analitika