Fudbal

Vučinić i Guarin igraće zajedno?

VucinicJuve
I
talijanska fudbalska javnost je protekle neđelje imala priliku da prisustvuje pravom 'ratu' između Juventusa i Intera, kada je u pitanju razmjena Vučinića i Guarina.

Vučinić i Guarin igraće zajedno?
Portal AnalitikaIzvor

Kako je mogućnost dogovora praktično ravna nuli, a Inter i Juventus po svaku cijenu žele da rasterete svoj roster, pojavila se neočekivana kombinacija po kojoj bi Guarin i Vučinić uskoro mogli da postanu i saigrači. Naravno, ne u Italiji već u Engleskoj.

Italijanski mediji javljaju da je Franko Baldini, tehnički direktor Totenhema stigao juče na čizmu, te da će tokom narednih dana pokušati da izdejstvuje transfer obojice fudbalera na 'Vajt Hart Lejn'!

'Gazeta delo Sport' tvrdi da je Baldini odlučan da svoje dobro poslovne veze iskoristi i svoj tim pojača sjajnim vezistom i napadačem. Guarin se tokom januara dovodio u vezu sa Čelsijem, dolazak Salaha i Matića zatvorio je prostor takvoj mogućnosti.

Sa druge strane, Vučinić se već neko vrijeme dovodi u vezu sa prelaskom u Englesku, Arsenal je pominjan kao jedan od glavnih kandidata, ali je Venger izgleda sve karte bacio na dovođenje Drakslera.

Totenhem želi što prije da iskoristi ovakav razvoj situacije i 'ukrade' dva fudbalera, koja bi umnogome pojačala ekipu Totenhema u nastavku sezone. (Sportske)

Portal Analitika