Fudbal

Gvardiola izbacio Mandžukića iz tima

Mandzukiccc
M
ario Mandžukić nije bio u kombinaciji za duel Bajerna i Borusije iz Menhengladbaha. Mediji prenose da ga je trener Pep Gvardiola izbacio iz tim usljed nezalaganja, a svađa sa španskim stručnjakom vjerovatno znači i kraj za Mandžukića u redovima kluba iz Minhena.

Gvardiola izbacio Mandžukića iz tima
Portal AnalitikaIzvor

 

Karl-Hajnc Rumenige samo prije nekoliko neđelja je poručio da Mario Mandžukić nije na prodaju, ali je menadžer Mančester junajteda Dejvid Mojes prisustvovao meču između Bajerna i Menhengladbaha. Kako piše Dejli mejl razlog je bio Mandžukić.

Ali, putovanje se nije isplatilo, jer Pep Gvardiola nije ni poveo napadača u Menhengladbah. Dolaskom Roberta Levandovskog mnogi su smatrali da će hrvatski reprezentativac imati znatno podređeniju ulogu, među njima je bio i Mojes, koji se nadao da će iskoristiti situaciju. Posljednji potez španskog trenera bi cijelu priču mogao da ubrza, što bi odbradovalo je samo Junajted, nego i Arsena Vengera, koji takođe priželjkuje Hrvata u svom timu. Mandžukića vjerovatno očekuje i novčana kazna, a ukoliko klub ne napušti tokom januara, očekuje ga odlazak na kraju sezone.

Portal Analitika