Region

SRBIJA: Odluka o vanrednim parlamentarnim izborima

2501gasic
S
rpska napredna stranka (SNS) donijeće danas odluku o vanrednim parlamentarnim izborima u Srbiji, a na stranačkoj izbornoj skupštini biće izabrano novo rukovodstvo.

SRBIJA: Odluka o vanrednim parlamentarnim izborima
Portal AnalitikaIzvor

Potpredsjednik SNS Bratislav Gašić očekuje da će lider partije Aleksandar Vučić saopštiti odluku o mogućim vanrednim parlamentarnim izborima i poručio je da ta stranka želi da Vučić bude premijer kako bi Srbija brže napredovala.

"Želimo našeg predsjednika da bude premijer zemlje da Srbiju brže, krupnijim koracima uvede u moderan svijet, da organizuje Srbiju da bude zemlja u kojoj bi svako poželio da živi", rekao je Gašić za RTS.

On je podsjetio da su svi potpredsjednici SNS ranije saopštili da žele da se ide na vanredne izbore kako bi Vučić koji ima ogromnu energiju i uživa veliko povjerenje došao na čelo vlade.

"Najnovija istraživanja pokazuju koliko građani imaju povjerenje u Vučića, koliku on energiju ima, koliko je njegova riječ važna i koliko drži do svoje riječi", kazao je Gašić.

On je naveo da je stranka Vučiću dala mandat i povjerenje da donese odluku o izborima i da očekuje da on danas na sjednici Predsjedništva kaže da li će se ići na izbore ili neće, a da poslije skupštine ta odluka i bude objavljena.

Foto: telegraf.rs

Portal Analitika