Fudbal

Marota: Vučiniću je teško, razumijem ga

VucinicJuve3
U
Juventusu i dalje ne mogu da vjeruju šta se desilo oko razmjene igrača sa Interom, danas se na vanrednoj konferenciji za štampu oglasio direktor Bepe Marota.

Marota: Vučiniću je teško, razumijem ga
Portal AnalitikaIzvor

"Transfer je dogovoren, sa jedne strane je bio Fasone direktor Intera, sa druge ja. U 21.48 je predsjednik Intera Tohir poslao poruku Anjeliju da je sve gotovo. Šta se poslije desilo, niko ne zna. Kada je Anjeli zvao prošle noći Tohira, ovaj mu se nije javljao na telefon", kaže Marota.

"Šokantno je koliko je Inter neprofesionalan, u decembru su nas obavijestili da žele Vučinića, pošto nijesu imali novac, predložili smo razmjenu koju su prihvatili. Sve je bilo gotovo, mogu da zamislim kako se osjeća Vučinić koji se pozdravio sa saigračima i ispraznio svoju kasetu u svlačionici. Ovo je nezabilježeno u fudbalskoj istoriji", kaže operativac Juventusa.

"Poslije sam vidio da je njihov direktor Fasone pravdao otkazivanje, problemima u okruženju kluba. Šta to znači", pita Marota.

Podsjetimo, špekuliše se da je Masimo Morati ubijedio Tohira da stopira transfer.

"Ne znam šta će se dalje desiti, Vučiniću je teško i razumijem ga, u pitanju su mladi ljudi, nijesu zaslužili da se neko ovako sa njima poigrava. Učinićemo sve da Vučiniću izađemo u susret, ovo što se desilo neće se odraziti na njegov status u klubu, mi dobro znamo šta je sve učinio za nas u osvajanju dvije titule", objašnjavaju u Juventusu. (sportske.net)

Portal Analitika