Ostalo

Budvanska rivijera sjutra protiv Belogorja

ResovijaBuduRiv00
O
dbojkaši Budvanske rivijere igraće sjutra u Belgorodu protiv ruskog Belogorja revanš utakmicu prve runde plej-ofa za plasman na finalni turnir Lige šampiona.

Budvanska rivijera sjutra protiv Belogorja
Portal AnalitikaIzvor

Belogorje je prvi duel u Budvi dobilo 3:2. Ruski tim je prvi favorit Lige šampiona, koji je takmičenje u grupi završio sa maksimalnim učinkom, bez izgubljenog seta. Crnogorski prvak plasman među 12 najboljih izborio je sa četiri pobjede i dva poraza. Budvanskom timu za nastavak takmičenja u Ligi šampiona nophodna je pobjeda od 3:0 ili 3:1, dok bi se u slučaju trijumfa od 3:2 igrao zlatni set.

Duel u Belgorodu počeće u 16 sati po crnogorskom vremenu. U plej-ofu 12 ekipa, kroz dvije nokaut runde, boriće se za tri mejsta na fajnl foru, pošto je turska Halkbanka obezbijedila četvrto mjesto kao domaćin turnira.

Finalni turnir na programu je 22. i 23. marta 2014. godine. Bolji iz duela crnogorskog i ruskog prvaka u odlučujućoj, drugoj rundi plej-ofa igraće protiv uspješnijeg iz dvomeča italijanskog Trentina i belgijskog Nolika. Trentino je prvi duel dobio 3:1. (Mina)

 

Portal Analitika