Region

Vavić ipak umakao policiji

2101vavic

U
opsežnoj akciji MUP-a, nastavku “Groma”, operativci beogradske i novosadske policije su pretresli preko 50 lokacija i izvršili pretrese u kućama i stanovima osoba koji su visokorangirani u vodećim kriminalnim grupama.

Vavić ipak umakao policiji
Portal AnalitikaIzvor

U  akciji je privedeno 16 osoba kod kojih su pronađeni marihuana, heroin, oružje i vage za precizno mjerenje, ali ne i navijač Partizana Aleksandar Vavić. On se nije nalazio "na adresi", ali mu je oduzet blindirani "audi" koj je poslat na vještačenje.

Među uhapšenima koji su zadržani 48 sati u policiji nalaze se Dragan Ristić (29) iz Grocke kod koga je pronađeno 186 grama marihuane, Đorđe Pejčić (20) iz Malog Mokrog Luga kod koga je pronađena manja količina heroina, Filip Pejović (31) kod koga je u kolima pronađeno 30 grama heroina, dok je u stanu nađeno oko 100 grama kokaina i 160 grama heroina, 300 grama paracetamola, revolver i pištolj.

Takođe, uhapšeni su i Siniša Cvetić (29) kod koga je nađena vaga sa heroinom, kao i otac i ćerka Tihomir (53) i Vanja (32) Živoinović kod kojih je pronađeno 150 grama heroina i manja količina kokaina.

Zbog sumnje da su trgovali narkoticima izvršen je pretres Dragoslava Kosmajca (61) kod kog su pronađena četiri pištolja i jedna puška za koje je imao legalne dozvole. Oružje je oduzeto.

Vavić nije nađen na adresi, a oduzet mu je blindirani “audi” koji se nalazi na veštačenju.

Takođe, urađen je i pretres Lorada Milića, zvanog Loci i kod njega ništa nije nađeno, kao i Ranka Radojčića kod kog takođe ništa nije pronađeno.

Na adresi nije nađen ni Vladimir Jovanović, zvani Vlada Japanac.


Izvor: telegraf.rs

Portal Analitika