Ostalo

Ivanović: Razočarana sam porazom

IvanovicPoraz2
S
rpska teniserka Ana Ivanović je završila učešće u Melburnu iako je u prethodnoj rundi savladala najbolju na svijetu, Serenu Vilijams, i tako najavila visok domet, ali joj je mlada Kanađanka Eženi Bušar pokvarila planove.

Ivanović: Razočarana sam porazom
Portal AnalitikaIzvor

"Ona je igrala stvarno dobro, naročito u tom trećem setu. Meč je bio jako težak, a mislim da mi je falilo malo emocija. Nedostajalo mi je agresivnosti koju sam imala u prethodnim mečevima, ali ona je težak protivnik i igrala je zaista dobro. Teško je ovako izgubiti. Kada sam došla na turnir i vidjela žrijeb, znala sam da će biti vrlo teško. Morala sam da se borim u svojim mečevima, a u nekim pobjedama sam se emotivno trošila, tako da sam stvarno bila malo hladnija", rekla je Ivanovićeva.

Srpska teniserka je sredinom drugog seta tražila ljekarski tajm-aut, a djelovalo je da ima problema sa butinom, ali je rekla da to nije razlog poraza.

"Mučila sam se s desnom nogom od početka turnira, a danas je i lijeva počela da pravi probleme. Uprkos svemu tome, izašla sam na teren i dala sve od sebe, ali ona je bila bolja", rekla je Ana.

Portal Analitika