Politika

Formiran izborni štab Socijaldemokratske partije Berane

sdplogo
S
ocijaldemokratska partija je proteklog vikenda  u Beranama formirala izborni štab za predstojeće lokalne izbore. Na čelu štaba koji za sada čine 43 člana je inžinjer Naser Gargović, a članovi su birani po teritorijalnom principu da su zastupljeni predstavnici skoro svih mjesnih zajednica u Beranama, saopšteno je iz Socijaldemokratske partije.

Formiran izborni štab Socijaldemokratske partije Berane
Portal AnalitikaIzvor

Kako su naveli “posebno zadovljstvo im predstavlja činjenica da su u tom timu i oni koji su devedesetih stvarali Socijaldemokratsku partiju u Polimlju, ali i veći broj mlađih obrazovanih ljudi, koji su se poslije studija vratili u svoj grad”.

- Socijaldemokratska partija poziva sve građane kojima je cilj razvoj i napredak Berana da nam se narednih dana priključe kako bi zajednički kreirali najbolju listu kandidata i kandidatkinja za predstojeće izbore. Sigurni smo da Berane može puno bolje nego do sad u svim oblastima koje su suštinski bitne za život naših sugrađana. Naša ponuda građanima će se zasnivati na rješavaju konkretnih problema, poput nezaposlenosti , privrednog razvoja, revitalizacije sporta, ulaganja u ruralna područja, komunalnih pitanja i tako dalje – navodi se u saopštenju.

U saopštenju se ističe da Berane opet mogu postati vodeći grad sjevera Crne Gore jer su potencijali ljudskih i prirodnih resursa ogromni.

- Uz dobar rezultat Socijaldemokratske partije na predstojećim izborima ti resursi će se koristiti na mnogo bolji način nego do sada – zaključuje se u saopštenju.

 

Portal Analitika