Politika

GOLUBOVIĆ: DPS siguran u pobjedu u Beranama

1601golubovic
D
evetog marta ove godine u Beranama će se održati lokalni izbori. Predsjednik opštine Vuka Golubović je u intervjuu Dnevnim novinama rekao da je Demokratska partija socijalsta, na čijoj će listi nosilac biti upravo Golubović, sigurna u pobjedu u ovom gradu.

GOLUBOVIĆ: DPS siguran u pobjedu u Beranama
Portal AnalitikaIzvor

- Kao vrlo organizovana partija, koja ima veliki potencijal i bogate kadrovske resurse, posebno obrazovanu i sposobnu mladu radnu snagu, koja će biti nosilac razvoja ovog grada, za izbore se pripremamo odgovornom strategijom, kao što smo i do sada radili. Sve do sada urađeno, a riječ je o kapitalnim projektima, ono započeto i ono što ćemo tek uraditi dovoljno govori o partiji kojoj pripadam. Narod ovog kraja uvijek je znao da procijeni i vrednuje učinjeno, tako će biti i na ovim izborima - kazao je Golubović.

On je komentarišete najavljeni dogovor unutar opozicije o jedinstvenom nastupu Demokratskog fronta i Socijalističke narodne partije.

- To je koalicija koja je u opštini Berane vršila vlast do 2006. godine. Građani poznaju i njih i nas, vidjeli smo kako su se ponašali proteklih godina kao opozicija, vrlo nerealno, neobjektivno. Oni su opozicija koja ne zna šta hoće, koja nema projekciju kako bi određeni projekti bili realizovani, onda ne znam ni za šta se oni bore. To je jedna neodgovorna i neozbiljna koalicija, a tu neozbiljnost pokazali su onda kad je ovom gradu bilo najteže. Konstruktivna opozicija predstavlja prijetnju, a opozicija u Beranama nije takva - ističe Golubović.

 

Portal Analitika