Ostalo

Budvani spremni za Ruse, RELJIĆ: Možemo da igramo sa njima

ResovijaBuduRiv00
P
lasmanom u plej-of Lige šampiona, odbojkaši Budvankse rivijere su već napravili odličan rezultat, a za rivala u toj fazi takmičenja nijesu mogli dobiti težu ekipu - na megdan crnogorskom šampionu dolazi prvi favorit najjačeg takmičenja, rusko Belogorje.

Budvani spremni za Ruse, RELJIĆ: Možemo da igramo sa njima
Portal AnalitikaIzvor

Rival budvanskog tima je takmičenje u grupi završio sa maksimalnim učinkom, bez izgubljenog seta, dok je naš predstavnik plasman među 12 najboljih izborio sa četiri pobjede i dva poraza.

- Kao što znate nijesmo imali sreće na žrijebu, dobili smo možda najjaču ekipu na svijetu. No, pokazali smo da možemo da igramo sa jakim ekipama, pogotovo u duelima sa poljskom Rešovijom, koja je i te kako kvalitetna ekipa. Znamo da igramo sa takvim ekipama.

Ono što je za nas jako bitno je da smo dobro odradili ovaj period od mjesec dana pauze. Nijesmo imali veliki odmor za praznike. Bićemo kompletni, i probaćemo da odigramo maksimalno motivisano, jer motiva ne fali. Momci su svjesni sa kakvom ekipom igramo, i silno žele da se pokažu u najboljem svjetlu - kazao je trener Budvana Siniša Reljić za Portal Analitika.

Duel u Budvi počeće u 18 sati. Revanš utakmica na programu je 22. januara u Belgorodu. U plej-ofu 12 ekipa, kroz dvije nokaut runde, boriće se za tri mjesta na fajnal foru, pošto je turska Halkbanka obezbijedila četvrto mjesto kao domaćin turnira.

 

Portal Analitika