Ostalo

ŽIŽIĆ: Prvi meč me očekuje u februaru

1001ZizicMilorad
C
rnogorski bokser Milorad Žižić kazao je da je zadovoljan treninzima u Las Vegasu i da očekuje da će prvi meč boksovati narednog mjeseca, prenosi Mina.

ŽIŽIĆ: Prvi meč me očekuje u februaru
Portal AnalitikaIzvor

Žižić, koji ima maksimalan učinak u devet mečeva kao profesionalac, kazao je da tri mjeseca trenira u Las Vegasu, u jednom od najboljih kampova na svijetu, Mejveder boksing klab /Mayweather Boxing Club/.

“U Las vegasu sam došao na poziv trenera Dantea Ortiza, koji mi je maksimalno posvećen. Pored njega, radim sa Edijem Muhamedom Mustafom i Rodžerom Mejvederom. To je najbolji kamp na svijetu za boksere od velter do super srednje kategorije, zaista se dobro trenira”, rekao je Žižić u izjavi dostavljenoj agenciji Mina.

Prema njegovim riječima, pored boksera iz Mejveder boksing kluba na sparinge dolazi i još mnogo poznatih boksera.

“To su prije svih Timoti Bredli, Andre Berto, Demetrius Andrade, Stiven Bermen, Džozef Ekbek. Zadovoljan sam trenutnom formom i time što sam pokazao. Uslovi su idealni. Poslije sparinga sa Leonom Loveom, Luisom Ariasom, Džekom Badouom, momcima koji su neporazeni i koji pripadaju samom vrhu, vidio sam da i ja tu pripadam”, rekao je Žižić.

On je kazao da treba da riješi pitanje menadžera i promotera, kako bi mogao da počne sa mečevima.

“To je malo komplikovano za sve boksere kiji dolaze iz malih zemalja, koje nemaju veliku populaciju u Sjedinjenim Američkim Državama, a samim tim i fan bazu. Imao sam ponude od par manjih promotera, ali treneri su mi savjetovali da ne žurim. Očekujem da ću boksovati svoj prvi meč u februaru. Nadam se da ću u ovoj godini postići puno i da ću obradovati više puta moj narod i sugrađane”, zaključio je Žižić.

Portal Analitika