Politika

VUKČEVIĆ: DPS nije zvao Mandića u Vladu

zoranok0511
O
davno smo prestali da brojimo koliko puta se Andrija Mandić nepozvan branio od poziva da uđe u Vladu, ocijenio je poslanik DPS-a Zoran Vukčević reagujući na ponovljeni stav Andrije Mandića da NOVA neće u Vladu.

VUKČEVIĆ: DPS nije zvao Mandića u Vladu
Portal AnalitikaIzvor

- Možda bi Goran Danilović znao precizan broj da mu se digitron nije pokvario na 97odsto prebrojanih glasova sa predsjedničkih izbora. Ipak, cijela crnogorska javnost vidi da ne mogu proći ni dva dana a da se neko iz NOVE ne zaklinje da neće u Vladu, rekao je Vukčevićm u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Prema njegovim riječima, kada je iz Demokratske partije socijalista upućen poziv Srbima za učešće u vlasti, on se odnosio na politički odgovorne ljude koji znaju i hoće da rade u interesu Crne Gore.

- Baš zbog toga što politički nije odgovoran i zato što ne umije, a još manje hoće, da slijedi interese našeg društva, poziv se nije odnosio na Mandića. Ko bi za saveznika želio lidera, koji nije lider, koji vodi mrtvu trku sa Nebojšom Medojevićem za „prestižnu“ titulu političara sa najgorim ocjenama i koji nema hrabrosti da stane na čelo Fronta, već gura penzionisanog činovnika da ga vodi. To naslućuje politički kraj, a ne mogućnost da zavrijedi status člana vladajuće koalicije. Da su Mandić i Medojević dvojac specijalizovan za poraze pokazali su 16. novembra kada su od mogućih 94 odborničkih mandata osvojili solidnih 7, zbog čega ni slučajno nijesu odgovorni oni, već su im krivi građani koji neće da glasaju za njih.

Bez obzira na to kako se zvalo njihovo savezništvo – Front, NOVA ili Stara, Pokret, Trajekt, Čamac, Kanu ili Dvojac, beskorisni sebi i drugima nastaviće da gube, zaključio je Vukčević.

 

 

Portal Analitika