Fudbal

Mesi: I bez mene Barsa je impresivna

Mesi8
F
udbaler Barselone Lionel Mesi rekao je da je srećan zbog povratka na teren poslije dvomjesečne pauze zbog povrede.

Mesi: I bez mene Barsa je impresivna
Portal AnalitikaIzvor

Mesi je početkom novembra povrijedio butni mišić, ali se u srijedu vratio i postigao dva gola u ubjedljivoj pobjedi Barse nad Hetafeom od 4:0, u okviru Kupa kralja.

„Veoma sam srećan kako je sve prošlo, stvarno sam se radovao povratku na teren. Bio sam odsutan dosta dugo i drago mi je da sam se vratio“, rekao je Mesi.

„U prvih nekoliko minuta se vidjelo da sam dugo pauzirao, ali sam se i na treninzima osjećao dobro i testirao sebe na mnogo različitih načina. Malo je teže kada izađete na teren u zvaničnom meču, ali sam se osjećao bolje kako je meč odmicao i bio opušteniji“, dodao je Argentinac.

Reprezentativac Argentine redovno je pratio igre svojih saigrača dok je bio u Argentini i rekao da mu je bilo žao što nije mogao da im pomogne.

„Ovdje sam da pomognem timu da ostvari svoje ciljeve. Težak period je ispred nas, ali ćemo se boriti kao klub, što uvijek činimo. Dok sam bio odsutan, trenirao sam sam i nijesam radio ono što volim, da igram fudbal. Mentalno sam se odmorio i spreman sam. Mislim da je svima jasno koliko su momci sjajni, niko nije nezamjenljiv, a oni su igrali odlično. Utakmice koje sam gledao kada sam bio kod kuće su bile impresivne i ovo je tim koji uvijek odgovori, ko god da igra", istakao je Mesi.

Portal Analitika