Zabava

KALEZIĆ: Produkcija je vrlo zadovoljna, ostajem domaćin „X Factora“-a

0901kalezic
C
rnogorski glumac Slavko Kalezić koji je vodio prvo veče emisije „X Factor“, u kojem su takmičari nastupali uživo, demantovao je pisanje nekih srpskih medija da je produkcija emisije nezadovoljna njegovim voditeljskim umijećem te da planira da ga zamijeni.

KALEZIĆ: Produkcija je vrlo zadovoljna, ostajem domaćin „X Factora“-a
Portal AnalitikaIzvor

„Produkcija je vrlo, vrlo zadovoljna sa mnom i ja ostajem domaćin „X Factor“-a“, kazao je popularni crnogorski glumac za Portal Analitika.

Kalezić dodaje da svi negativni komentari, kojih je kako primjećuje danas manje, dolaze od „šoka“.

„Na Balkanu su gledaoci navikli na stereotipe kada su voditelji u pitanju. Ja sam unio nešto novo i ponavljam produkcija „X Factor“-a je izuzetno zadovoljna“, objašnjava glumac koji je iz poznatog rijaliti programa ispao nakon odluke Željka Joksimovića da ne ide dalje u takmičarskom dijelu emisije.

Popularni crnogorski glumac dodaje da je dobio komentar da je on novi Fabricio Frici na ovim prostorima.

Slavko Kalezić je za Portal Analitika demantovao prije svega pisanje srpskog Telegrafa koji je između ostalog naveo da je produkcija „X Factor“-a bijesna na crnogorskog glumca, te će umjesto njega angažovati Vladimira Stanojevića.

„Naravno moraju da se podižu tiraži i rejtinzi, ali ja tu informaciju demantujem“, istakao je za Portal Analitika glumac i voditelj popularnog takmičenja.

Kada je u pitanju korišćenje crnogorske ijekavice kojom se Kalezić služio tokom prve večeri koja je išla uživo, crnogorski glumac kaže da je produkcija saglasna sa tim da on koristi svoj maternji jezik jer se na taj način ujedinjuje region.

„Jedino iz Crne Gore nema predstavnika u takmičenju i produkcija je dozvolila da voditelj koristi ijekavicu. Svi ti komentari dokazuju kako Balkanom vlada jedna vrsta primitivizma i limitiranosti, jer mene odlično svako razumije“, objašnjava Slavko Kalezić i dodaje da se na ovaj način Crna Gora uvažila.

K.Ć.

Portal Analitika