Fudbal

Barsa prodaje Mesija 2015. godine?

Mesi8
K
atalonski klub sprema se za prodaju argentinskog fudbalera, tvrdi novinar 'Sandej Tajmsa', Dankan Kesls. Aktuelizovana je priča o prodaji i odlasku Lea Mesija iz Barselone.

Barsa prodaje Mesija 2015. godine?
Portal AnalitikaIzvor

Dim je sve veći, nazire se vatra, niz posljednjih informacija ide u prilog tome da odnos katalonskog kluba i argentinskog fudbalera više nije isti i da bi Mesi uskoro mogao da bude prodat.

Uskoro znači naredne godine, barem po tvrdnjama novinara 'Sandej Tajmsa', koji kazuje da je Barsa spremna da svog fudbalera proda za rekordnu sumu od 250 miliona, sumu o kojoj je bilo riječi i minulog ljeta.

Dankan Kesls ističe da Barselona želi da unovči na fudbaleru koji ove godine puni 27 godina, te da je jedan od razloga taj što je njegov status planetarne zvijezde poremetio atmosferu unutar ekipe. Naime, Mesiju se stavlja na teret loš odnos sa trenerima, te pojedinim igračima koje je, indirektno, otjerao iz kluba.

Posljednja kap u nizu bio je verbalni sukob sa potpredsjednikom kluba Havijerom Faušem za koga je Mesi rekao da 'nema pojma o fudbalu'. Bilo kako bilo, evropski mediji ponovo u javnost plasiraju priče o Mesijevom odlasku, koji će biti moguć nakon Svjetskog prvenstva i ljetnjeg prijelaznog roka. Pomenuti novinar tvrdi da Barselona želi da zaradi na fudbaleru čiju je zamjenu pronašla u Brazilcu Nejmaru. (Sportske)

Portal Analitika