TV / Film

Del Boj se vraća kao penzioner

delboj
V
ijest o povratku legendarne britanske serije “Mućke” nakon decenije stanke razveselila je obožavatelje.

Del Boj se vraća kao penzioner
Portal AnalitikaIzvor

Koji će novi posao Del Boj smisliti kako bi Troterovi napokon bili “prljavo bogati”, pitanje jekoje muči sve fanove. A djelić serije koja bi svjetlo dana trebala ugledati na proljeće otkrio je časopis The Sun. Scenario je navodno gotov, a baziran je na zapisima dugogodišnjeg redatelja serije Džona Salivena  koje je napisao prije smrti 2001. godine. Njegov rad nastavili su njegovi sinovi Dan i Džim koji su scenario dovršili.

- Glumci ne mogu dočekati da se vrate u stare uloge. Biće to pravi način da odaju počast omiljenom kolegi i prijatelju - Johnu Sullivanu - rekao je prijatelj glumaca. - Radnja će se djelimično temeljiti na prošlosti, ali ustvari porodica će biti prikazana u skladu s vremenom koje je prošlo. Del je, dakle, već penzioner, ali stara mrcina još ima par trikova u rukavu - otkriva član ekipe.

Glumci su dobili scenario, a trenutno se traže tajne lokacije za snimanje jer je interes obožavatelja nevjerojatan.

A već za dva mjeseca publika će vidjeti djelić onoga što je očekuje. Naime, za dobrotvorno sportsko događanje 21. januara, 73-godišnji Dejdvid Džejson i i 52-godišnji Nikolas Lindharst, pripremaju skeč u kojem će Del proslaviti 65. rođendan.

BBC je potvrdio da ćemo gledati Del Boja i Rodnija, ali još nije sigurno hoće li se u skeču pojaviti i ostali. Što se povratničke serije tiče, svi su glumci pristali vratiti se u “Mućke”, pa se možemo veseliti Brzom, Bojsiju, Denzilu, Mikiju... Mućke su snimane od 1981. do 2003. i prikazano je sedam sezona. Posljednji put britanska ih je publika vidjela prije 10 godina u božićnom specijalu.

(vecernji.hr)

 

Portal Analitika