Fudbal

Barsa krenula po Luiza

Luizzz
F
inansijski izvještaji, u kombinaciji sa činjenicom da ne igra onoliko koliko bi želio, otjeraće (i) Davida Luiza sa Staford Bridža.

Barsa krenula po Luiza
Portal AnalitikaIzvor

Žoze Murinjo je poručio Mati da može da ide, osim Španca, David Luiz je fudbaler koji će, po svemu sudeći, otići iz kluba. Tema koja se kroz medije provlači od prvog dana Žozeovog povratka u London, aktuelizovana je i ovih dana - (Mata i) Luiz su ponovo na evropskim naslovnicama.

Ako želi da u klub dovede Falkaa, Murinjo mora da proda fudbalere koje ne koristi u prvom timu, Luiz i Mata su previše dragocjeni da bi sjedjeli na klupi.

Engleski mediji danas prenose informaciju da je rukovodstvo Čelsija već spremno da sasluša ponude za Brazilca, ali da je Murinjo poručio da će bivšeg fudbalera Benfike pustiti samo uz odgovarajuću odštetu.

U vezi sa njegovim transferom ponovo se dovodi Barselona, koja je i tokom ljeta slala zvaničnu ponudu. Engleski mediji tvrde da su Katalonci spremni da obnove interesovanje i da će već u prvim danima januara uslijediti pregovori oko potencijalne selidbe na 'Npu Kamp'. (sportske.net)

Portal Analitika