Region

Komandant Škorpiona poginuo sa porodicom na slobodnom vikendu iz zatvora

okmedic
U
sudaru dva automobila koji se dogodio juče na lokalnom putu Sremska Mitrovica-Veliki Radinci poginule su tri osobe, dok je jedna teško povrijeđena. Prema prvim informacijama, poginuo je komandant bivše paravojne jedinice “Škorpioni” Slobodan Medić (47), njegova supruga Lj.M. (45) i sin D.M. (17).Nesreća se dogodila juče oko 17 časova kada je vozilo marke "reno", beogradskih registarskih tablica, udarilo u "tojotu", novosadske registracije, u kojoj su tri osobe na licu mjesta stradale.

Komandant Škorpiona poginuo sa porodicom na slobodnom vikendu iz zatvora
Portal AnalitikaIzvor

Medić je služio višegodišnju zatvorsku kaznu zbog ratnih zločina. Bio je na odobrenom slobodnom vikendu.

Na porodicu Medić, koja se nalazila u automobilu marke “tojota”, svojim automobilom “reno” beogradskih registarskih tablica naleteo je mladić D.K. (28) iz Velikih Radinaca, koji je prešao na levu stranu kolovoza. Od siline udarca “tojota” se prevrnula na krov i završila u kanalu. Pretpostavlja se da je jedno vozilo prešlo na levu stranu puta.

Na lice mjesta odmah su upućene brojne saobraćajne patrole, vatrogasci i hitna pomoć. Vozaču "renoa" ljekarskim pregledom konstatovane su lake tjelesne povrede. Policija mu je odredila zadržavanje do 48 časova, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Saobraćaj na ovoj deonici puta neko vrijeme je bio obustavljen, a istraga je u toku.

 

 

Portal Analitika