Društvo

VIDEO: Novogodišnji spektakl u Budvi počeo koncertom Vanje Radovanovića i Jelene Rozge

3112bd
N
ovogodišnji program u Budvi je počeo! Na bini ispred Starog grada juče su mališane zabavljali "Minja Subota i tajni agenti", a nakon toga održan je koncert Gradske muzike, dok su sinoć nastupili Vanja Radovanović i Jelena Rozga.

VIDEO: Novogodišnji spektakl u Budvi počeo koncertom Vanje Radovanovića i Jelene Rozge
Portal AnalitikaIzvor

Ispred zidina Starog grada nikšićki kantautor Vanja Radovanović svoj nastup počeo je oko 21 čas, dok je hrvatska pjevačica Jelena Rozga publiku počela da zababavlja oko 22 časa i 30 minuta.

Organizatori svih dosadašnjih svečanosti su Turistička organizacija i Opština Budva. Ulaz za sve nastupe je besplatan, a piće i hrana biće dostupni i narednih dana na nekoliko lokacija na trgu.

Za predstojeće novogodišnje i božićne praznike Turistička organizacija Budve očekuje da će boraviti najmanje 100.000 gostiju na Budvanskoj rivijeri iz Srbije, Bosne i Hercegovine BiH, Hrvatske, Albanije, Italije, Rusije..

Za doček Nove godine, večeras, na velikoj bini na gradskom trgu ispred zidina Starog grada nastupiće vodeća bosanska zvijezda Dino Merlin. Prije njega atmosferu će zagrijati crnogorska grupa "Perper”.

Prve noći 2014., tačnije 1. janura u podnevnim satima biće organizovan popodnevni koncert klasične muzike u izvođenju “Mediteranskog revijskog orkestra pod dirigentskom palicom Radovana Papovića.

Iste večeri na trgu nastupiće i Željko Joksimović, Bajaga i instruktori i budvanski bend Bitter Sweet.

Ove godine glavna zvijezda programa u hotelu Palas je Zdravko Čolić koji nastupa večeras, a goste će zabavljati i folk pjevačica Vesna Zmijanac.

Pogledajte atmosferu:

 

 

 

 

 

 

Portal Analitika