TV / Film

Ovo je Srna kojoj je Ana Kokić poklonila 25.000 eura

srna
D
an poslije finala šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ i pobjede Ane Kokić, koja je 25.000 eura namijenila Srni Sedmak, djevojčici bez jednjaka, Srnini otac i majka još nijesu mogli da povjeruju u dobre vijesti!

Ovo je Srna kojoj je Ana Kokić poklonila 25.000 eura
Portal AnalitikaIzvor

- Kada su mi javili, pet minuta sam sedjela, gledala u jednu tačku i vjerovala da se dešava čudo. Srna je spavala. Ja sam prišla i, očiju punih suza, izljubila je - kaže majka Ana Sedmak (25), piše Blic.

Čarobni momenti nijesu se odvijali u toplini doma, već u - bolničkoj sobi. Srna je s mamom već dvije nedjelje na Institutu za majku i dijete i ostaće tamo dok ne otputuje na operaciju u Njemačku. Potrebno je da popravi kilažu kako bi izdržala zahvat u Manhajmu, koji košta 100.000 eura.

- Zahvat ugradnje jednjaka i ne košta toliko koliko proces oporavka - kaže mama.

Srna ima 13 mjeseci, a pregurala je sedam operacija. U Srbiji su iscrpljene sve mogućnosti, ali je Republički fond za zdravstveno osiguranje Srbije odbio da plati liječenje u inostranstvu.

3112ana
- Ona je moj mali borac, moja žilavica mala. Mi bismo bili zahvalni i za dio novca, a kamoli za 25.000 eura! Nama i 100 eura znači! Tek sada imamo razlog da se borimo jer smo dosad bili skupili malo više od 2.000 eura. Ne možemo da dobijemo SMS broj za slanje pomoći jer to mogu samo pravna lica, kaže za Blic Ana Sedmak.
Portal Analitika