Društvo

Pošta CG priredila dječiji hepening i izvukla dobitnike iz nagradne igre

2912posta
P
ošta Crne Gore priredila je juče dječiji novogodišnji hepening, u okviru kojeg su javno izvlačena imena dobitnika nagradne igre koju je ta kompanija organizovala u proteklih dvadeset dana.

Pošta CG priredila dječiji hepening i izvukla dobitnike iz nagradne igre
Portal AnalitikaIzvor

- Pošta Crne Gore je, ispred svoje poslovnice u centru Podgorice, organizovala dječiji hepning na kojem je nastupilo 12 dječijih solista koji su osvajali nagrade na našim muzičkim festivalima. Takođe, čuli smo i Anju Vujačić, mladu gitaristkinju koja je osvojila prvu nagradu na Međunarodnom takmičenju u Tivtu – kazala je Vesna Goljević – Novović, PR Pošte Crne Gore i dodala:

2912posta1
- U okviru dječijeg hepeninga, saznali smo dobitnike naše Velike nagradne igre „Pravilno adresiraj, pošalji i osvoji jednu od 100 nagrada“. Da podsjetimo, Pošta CG je 5. decembra započela nagradu igru koja je trajala do 25. decembra, i u tom periodu je našu adresu stiglo četiri hiljade koverata. Cilj nagradne igre bio je da podsjetimo građane koliko je važno da pravilno adresiraju svoje pošiljke i na taj način doprinesu kvalitetu dostave i kvalitetu usluge Pošte CG, što je, smatramo, u interesu i Pošte CG i svih građana i korisnika.

Goljević – Novović se tom prilikom zahvalila brojnim prijateljima nagradne igre, koji su sa Poštom CG, kako je istakla, „obezbijedili nagrade i učinili da odziv bude ovoliki“.

- Ovo je bila dobra prilika da se svi zabavimo, da saznamo dobitnike nagradne igre, da čestitamo dobitnicima i zahvalimo im na učešću. Oko četiri hiljade pravilno adresiranih koverata je stiglo na adresu Pošte CG i, naravno, svim našim korisnicima i građanima poželimo srećne novogodišnje i božićne praznike – kazala je PR Pošte CG na kraju sinoć priređenog događaja u centru Glavnog grada.

 

Portal Analitika