Društvo

Na putu Tuzi - Božaj poginuo 22-godišnji Agron Ljuljđuraj iz Tuzi

tuzinesreca
T
užanin Agron Ljuljđuraj (22) smrtno je stradao sinoć oko 22 sata u udesu koji se dogodio na putu Tuzi - Božaj, kod benzinske pumpe "Lukoil".

Na putu Tuzi - Božaj poginuo 22-godišnji Agron Ljuljđuraj iz Tuzi
Portal AnalitikaIzvor

Kako navode dnevni listovi Dan i Vijesti, Ljuljđuraj je bio suvozača u "mercedesu" kojim je upravljao njegov drug Aleksandar Đokaj, koji je zadobio teže tjelesne povrede.

Oni su se kretali iz pravca Tuzi ka Božaju, kada je Đokaj, iz za sada neutvrđenih razloga pri velikoj brzini izgubio kontrolu, skrenuo sa puta u lijevo, pokupio autom nekoliko stubova rasvjete i udario u bilbord benzinske pumpe.

Na licu mjesta sinoć dok je vršen uviđaj mogle su se vidjeti krhotine automobila, čija je desna suvozačeva strana bila skoro potpuno uništena od silovitog udara. Trenutak udesa vidjelo je nekoliko osoba, koje su se u tim trenucima zatekli na benzinskoj pumpi.

Direktor Urgentnog centra dr Vladimir Dobričanin kazao je sinoć oko ponoći da je povrijeđeni mladić smješten na Odjeljenje ortopedije zbog teške povrede kuka, ali i da se u tim trenucima dijagnostika još radila.

Đokaj je u teškom stanju i hospitalizovan je u intenzivnoj njezi Kliničkog centra Crne Gore.

Iz Uprave policije Danu je rečeno da je istraga u toku, te da je naložen i tehnički pregled vozila.

(foto: CDM)

Portal Analitika