Region

VESIĆ: Tadić bio počasni gost na Cecinom koncertu 2008. godine

OKVESIC
S
ekretar Privremenog vijeća Beograda Goran Vesić izjavio je danas da je novogodišnji koncert na kojem će nastupiti i Svetlana Ražnatović, poklon svim građanima bez obzira iz koje su partije i pozvao Demokratsku stranku da ne politizuju sve što uradi Privremeno vijeće.

VESIĆ: Tadić bio počasni gost na Cecinom koncertu 2008. godine
Portal AnalitikaIzvor

Vesić je naveo i da je bivši predsjednik Srbije i DS Boris Tadić bio 2008. počasni gost na koncertu Ražnatovićeve u Končarevu kraj Jagodine i da se ne sjeća da je DS tada tvrdila da je to uvreda za građane.

"Broj ljudi koji će doći će pokazati da li je taj koncert poklon Beograđanima ili uvreda za njih, kao što tvrdi Gradski odbor DS", naveo je on u pisanoj izjavi koju su objkavile Novosti.

Vesić smatra da "zato o ukusima ne vrijedi raspravljati, jer neko voli da sluša Ražnatović, a neko Jelenu Tomašević" i zato moli da se "ne vrijeđaju članovi Privremenog organa koji rade najbolje za ovaj grad"

"I mi, i građani Beograda imamo dugo pamćenje. Još se sjećamo kako je počasni predsednik DS Boris Tadić 2008. bio počasni gost na koncertu Svetlane Ražnatović u jagodinskom selu Končarevo", istakao je on dodavši da se ne sjeća da je tada DS tvrdila da je to uvreda za građane, kazao je Vesić.

 

 

Portal Analitika