Abiznis

EPCG: Šalteri će raditi u subotu

epcg
E
lektroprivreda Crne Gore donijela je odluku da u subotu, 28. decembra 2013.g., svi naplatno-informativni šalteri u lokalnim jedinicama Snabdijevanja širom Crne Gore rade od 8 do 16h. Razlog ove odluke je podrška akciji PODIJELIMO TERET, odnosno pružanje dodatne mogućnosti potrošačima da na vrijeme izmire preuzete obaveze.

EPCG: Šalteri će raditi u subotu
Portal AnalitikaIzvor

- Podsjećamo, ova akcija pokenuta je u maju, kako bi potrošačima koji imaju dugovanja za utrošenu električnu energiju omogućili da svoja dugovanja izmire u fiksnim mjesečnim ratama od 20 eura. Međutim, da bi protokol ostao na snazi, potrebno je do poslednjeg dana u svakom mjesecu uplatiti iznos rate od 20 eura i tekući račun za utrošenu električnu energiju. Ovu jedinstvenu mogućnost trenutno koristi oko 17.156 potrošača, a do danas je obaveze preuzete protokolom izmirilo oko 11.000, saopšteno je iz EPCG.

Zbog toga, kako se dodaje, koriste priliku da podsjete potrošače koji imaju aktivne ugovore iz akcije PODIJELIMO TERET da svoju obavezu moraju izmiriti do poslednjeg dana u mjesecu, odnosno do 31. decembra.

- Ukoliko to ne urade, protokol će automatski biti raskinut, a potrošač više neće moći da ga potpiše po uslovima akcije PODIJELIMO TERET. Nadamo se da će potrošaći iskoristiti jedinstvenu priliku koju im je ponudila Elektroprivreda Crne Gore, zaključuje se u saopštenju.

 

 

Portal Analitika