Društvo

Uhapšen Albanac zbog sumnje da je švercovao 29 kg skanka

skank
S
lužbenici Ministarstva unutrašnjih poslova - Uprave policije, Odjeljenje granične bezbjednosti Bar - Stanica granične policije Ulcinj su u zajedničkoj akciji sa službenicima Uprave carina i u saradnji sa službenicima granične policije Republike Albanije, sinoć 25. decembra 2013. godine, na Zajedničkom graničnom prelazu „Sukobin – Murićani“ na ulazu u Crnu Goru, oduzeli od albanskog državljanina E.G. (25) oko 29 kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga skank, saopšteno je iz Uprave policije.

Uhapšen Albanac zbog sumnje da je švercovao 29 kg skanka
Portal AnalitikaIzvor

Službenici Stanice granične policije Ulcinj, carinski službenici i službenici granične policije Republike Albanije su na pomenutom graničnom prelazu, sinoć oko 21,50 časova, kontrolisali putničko vozilo marke „Volkswagen“, albanskih registarskih oznaka kojim je upravljao E.G, a potom izvršili i detaljan pretres vozila.

Pretresom vozila pronađeno je sakriveno u rezervnom pneumatiku, ispod tapacuringa unutrašnjosti vozila i u vratima prtljažnika 29 pvc pakovanja koja su ukupno sadržala oko 29 kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga skank.

Shodno važećem Protokolu o radu na ZGP “Sukobin –Murićani”, pronađenu materiju za koju se sumnja da je opojna droga skank, E.G. i vozilo u kojem je pomenuta materija pronađena su preuzeli policijski službenici Republike Albanije radi daljeg postupanja, navodi se u saopštenju.

 

Portal Analitika