Politika

MANDIĆ: Ne razumijem one koji bi da, poslije 20 i više godina, pruže pojas za spasavanje vlasti

2612andrija-mandic
N
ećemo formirati nikakvu vladu i činiti koalicionu vlast sa Đukanovićem i DPS-om i mislimo da je pošteno i jedino prirodno rješenje da poslije dvadeset i više godina ta partija bude preseljena u opoziciju, kazao je za „Dan“ lider NOVE i član predsjedništva Demokratskog fronta Andrija Mandić.

MANDIĆ: Ne razumijem one koji bi da, poslije 20 i više godina, pruže pojas za spasavanje vlasti
Portal AnalitikaIzvor

On je kazao da „ne razumije one koji bi poslije 20 i više godina željeli da pružaju pojas za spasavanje jednoj veoma lošoj vlasti, čiji se kraj približava, tako što će političke predstavnike Srba u Crnoj Gori gurati u zagrljaj DPS-u i Milu Đukanoviću.”.

“Da budem iskren nama niko iz Srbije nije to rekao, a bilo je mnogo onih koji su nam prijateljski kazali da je važno da budemo dio vlasti. I bolje je da budemo vlast nego opozicija i borimo se da budemo na vlasti. Ali niko od tih važnih ljudi iz Beograda i Srbije nije nam rekao da budemo vlast sa Đukanovićem. Jedino je jedno neinformisano lice iz Crne Gore saopštilo da bi dobro bilo da politički predstavnici Srba iz Crne Gore uđu u koaliciju sa Đukanovićem i Miomirom Mugošom. Iz Beograda niko to nije saopštio, izuzev načelnog stava da je bolje biti vlast nego opozicija i da bi bilo bolje za Srbe da budu vlast", kazao je Mandić.

foto: novosti.rs

Portal Analitika