Društvo

EPCG: Raspored ugradnje novih brojila

2512brojilaok
A
kcija ugradnje novih elektronskih brojila nastavlja se sjutra u vi[e crnogorskih opština, saopšteno je Portalu Analitika iz Elektroprivrede.

EPCG: Raspored ugradnje novih brojila
Portal AnalitikaIzvor

-Zbog radova u trafostanicama Kalimanj ll i Donja Lastva, sjutra će u periodu od 10 do 12  časova bez napajanja električnom energijom biti potrošači Kalimanja, na potezu od minimarketa ¨Helada¨ do prodavnice ¨Atom¨, a u periodu od 12 do 14 časova potrošači Donje Lastve, oko hotela ¨Perper¨ i naselje Ruljina. U Beranama će, zbog planiranih radova u trafostanici sjutra u periodu od devet do 15 sati, bez napajanja električnom energijom biti dio potrošača u ulici „29. novembar“. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi- precizirano je u saopštenju.

Zbog planiranih radova na dalekovodu Lugovi,  sjutra će u periodu od devet do 15 sati, bez napajanja električnom energijom biti potrošači Oćibe, Lugova, Vladoša i dijela Luga u kolašinskoj opštini.

-U Glavnom gradu, zbog planiranih radova u trafostanici “Auto kamp”,  sjutra će u periodu od devet do 15 sati bez napajanja električnom energijom kratkotrajno, na po 15 minuta, ostati Auto kamp i benzinska pumpa na Zlatici- zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika