Abiznis

VIDEO: Bolji napon za 80 potrošača

2512dani
U
mjestu Lalevići kod Danilovgrada juče je zvanično puštena u rad nova trafo-stanica. Tako je riješen još jedan komunalni problem na periferiji i obezbijeđen bolji napon za oko 80 potrošača.

VIDEO: Bolji napon za 80 potrošača
Portal AnalitikaIzvor

- Nakon postavljanja ulične rasvjete i asfaltiranja pojedinih seoski puteva, a ovo je još jedan značajan poduhvat od vitalnog interesa za bolji život i rad u ovom mjestu. Konačno je riješeno pitanje stabilnog napajanja električnom energijom, tako da vremenske neprilike poput jakih vjetrova i grmljavina neće remetiti poslove u domaćinstvima koja su ostajala bez struje zbog kidanja kablova id rugih kvarova na mreži. Lokalna uprava i Elektrodistribucija dale su ogroman doprinos realizaciji ovog projekta i mi uvijek nalazimo na njihovo razumjevanje, rekao je odbornik u opštinskom domu Miško Ivanović, piše Pobjeda.

Predsjednik Opštine Branislav Đuranović istakao je da se radi o veoma značajnoj investiciji, vrijednoj više od 110.000 eura.

- Lokalna uprava nastoji da sve prioritete na izgradnji ifrastrukturnih sadržaja realizuje u predviđenom roku, kazao je Đuranović.

 

 

 

 

Portal Analitika